2015-07-09 09:53:39• hírek • Blikk.hu

Elkaszálták Tibi show-műsorát

Május végén elvileg csak nyári szünetre ment a Kasza! show, a Blikk azonban úgy tudja, hogy ősszel már nem tér vissza a képernyőre az énekes műsora.

Kasza Tibor két és fél évvel ezelőtt nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor szinte műsorvezetői tapasztalat nélkül vágott bele egy egész estés talkshow-ba, amivel egyébként többen is próbálkoztak már a kereskedelmi televíziózás történetében.

Kaszának akadtak is gondjai kezdetben, szép számban voltak kritikusai, de végül mégiscsak sikerült 60 epizódot megélnie műsorának, sőt az utóbbi fél évben a show már átkerült a SuperTV2-ről a TV2-re is. Úgy tűnik azonban, hogy sokáig nem élvezhette az anyacsatorna által kínált nagyobb lefedettséget, ugyanis információink szerint ősztől nem számítanak a show-ra.

– Dolgozunk az őszi programstruktúra kialakításán, de még nem árulunk el részleteket azzal kapcsolatban. Egy biztos: Kasza Tibi hosszú évek óta erősíti a TV2 csapatát, és számolunk vele a jövőben is – mondta a Blikknek Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: